Ons verhaal

Ons verhaal

Camerich staat voor topkwaliteit en een premium design. Met Camerich tover je je huis om tot een thuis waar je droominterieur centraal staat.

Wij laten de eenvoud spreken. Ongedwongen, modern, maar vooral met een onverholen passie voor innovatief design en comfort.

Camerich combineert graag een oude traditie waar vakmanschap centraal staat met een hedendaags, modern maar tevens comfortabel design. Dat weerspiegelt zich in alle ontwerpen. Over elk detail en elke ontwerplijn is goed nagedacht wat resulteert in perfect afgewerkte meubelstukken.

Topkwaliteit

Liefde voor het vak, dat staat bij de meubelmakers van Camerich centraal en daar doen ze het ook voor. Bij de inrichting van je interieur draait het niet enkel om de meubels die er staan, het is tevens een creatief en heel persoonlijk proces. Iedere persoon is uniek, elk gezin is uniek, elke woning is uniek.

Alle materialen worden steeds met zorg uitgekozen: de meest duurzame houtsoorten, premium Amerikaans leder en stoffen bekleding, Duits staal en prachtig marmer. Werkelijk oogverblindend mooi.

In samenspraak

Onze adviseurs gaan samen met jou op zoek naar de geschikte inrichting waarbij ze 100% rekening houden met jouw interieurwensen. Een uniek karakter, een eigentijdse sfeer, vakmanschap en liefde voor design zijn dé ingrediënten om het perfecte interieur te creëren.

We denken graag met je mee.

header

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door op “Verstuur” te klikken ga ik akkoord met Camerich’s privacy policy.

Camerich Europe