Zakelijk

Zakelijk

“Wat we verkopen bij Camerich? Dromen” Dromen om thuis te komen en écht te kunnen ontspannen, dromen om te genieten van een prachtig interieur, dromen van een fantastisch ingerichte werkruimte waar het zalig werken is, dromen van designmeubelen tegen de beste prijs, dromen van een thuis.

Bij Camerich helpen we je graag de juiste inrichting met een hedendaags design kiezen. Aan de hand van grondplannen ontwerpen wij creatieve en vernieuwende interieurs voor je vastgoed. Samen gaan we voor het allerbeste resultaat, 100% afgestemd op jouw interieurwensen.

header

Word verdeler

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door op “Aanvragen” te klikken ga ik akkoord met Camerich’s privacy policy.

Wat mag je verwachten?

Inspirerende ideeën die volledig passen binnen je interieurdromen, maar vooral ook binnen je budget. Met onze 3D-voorstellingen zie je al perfect op voorhand hoe je interieur eruit zal zien. Wij geven je graag de aandacht die je verdient, want je woning opnieuw inrichten is niet zo vanzelfsprekend.

Onze adviseurs staan dagelijks vol passie en enthousiasme voor je klaar want ook zij willen een droominterieur creëren. . Gedurende het volledige traject kan je rekenen op een persoonlijke begeleiding waarbij je interieurwensen steeds centraal staan. Daarnaast kan je kiezen uit een uitgebreid aanbod aan kwaliteitsmeubelen uit de allerbeste materialen en voor de beste prijs.

Doordat alle meubelen uit voorraad worden geleverd, kunnen we steeds korte leveringstermijnen garanderen zodat jij in een mum van tijd van je nieuwe interieur kan genieten.

Maatwerk is de standaard

Camerich beschikt over een collectie die aan al je wensen voldoet. Groot, klein, tijdelijk of continu wisselend, je noemt het maar! We richten zowel grote commerciële panden als kleine appartementen in.

Je werkt met of zonder standaardpakket. We stemmen alles specifiek op je beschikbare ruimte af waardoor er bij elk project steeds een stijlvol interieur ontstaat.

Bevoorrechte Partners

Een bevoorrechte partner is een premium partner die interessante aanvullingen bovenop onze reguliere dienstverlening geniet. Wij begeleiden je persoonlijk tijdens het ontwerp-proces en presenteren je het eindontwerp en de prijs. Zo krijg je een realistisch beeld van het totale kostenplaatje.

Gelegenheidspartners

Werk je liever op een vrijblijvende manier met ons samen, dan kan je een gelegenheidspartner worden. In tegenstelling tot bij het bevoorrechte partnerschap krijg je dan geen persoonlijke begeleiding bij de vormgeving van je interieur. Je ontvangt echter wel een blauwdruk op basis van het doorgegeven budget.

Camerich Europe